akbinfra_logo

AKB groen • infra • water is ontstaan uit de bedrijven A.K. Barendregt B.V. (opgericht in 1962), Voorne grond-, weg- en waterbouw B.V. (opgericht in 1978) en P. Boender B.V. groenvoorzieningen (1983).

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid van origine een verhuurbedrijf van grondverzetmaterieel naar een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van cultuurtechnische, infrastructurele en waterbouwkundige werken in opdracht van onder andere Rijkswaterstaat, de provincie, gemeentes, waterschappen, recreatieschappen, Havenbedrijf Rotterdam en commerciële bedrijven.

De kern van de bedrijfsvoering van AKB groen • infra • water is duurzaam ondernemen, waarbij het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met zowel de eigen medewerkers als met opdrachtgevers en leveranciers centraal staat.

De bedrijfsvoering is bovendien gericht op het continu verbeteren van de resultaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en het milieu. Dit wordt nog een bevestigd door de certificering van ons integrale managementsysteem volgende de volgende normen:

Daarnaast beschikken al onze medewerkers over de nodige vakkennis en ervaring om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en zijn zij gecertificeerd conform de gedragscode Flora en Fauna en de VCA-norm.